Kategorier
Bygg

Smidigt att anlita byggfirman i Haninge

Oavsett om man vill bygga nytt, bygga till eller få hjälp med renovering finns hjälp att få. Genom att hyra in en byggfirma i Haninge får man hjälp med allt.

Lena och Anton hade köpt sitt hus för många år sedan och då hade det varit helt nyrenoverat. Nu började det bli dags att fräscha upp huset genom att ta lite i taget. Dels på grund av att de inte ville bo på en byggarbetsplats under en längre tid, dels för att det blev lättare för deras ekonomi.

Tillsammans hade de satt sig ner för att ta reda på hur de skulle gå till väga. Vilket rum de skulle börja med och så vidare. Det fanns även en ny tanke om att anlita en byggfirma. De hade fått tillökning i familjen för ett år sedan och de ville ha ett rum till den lilla. De kändes inte rätt att låta bebisen bo inne hos deras sjuåriga son så kanske skulle de bygga ett extra rum.

Byggfirma med bra idéer

Anton hade fått tips om en byggfirma i Haninge som hade mycket duktiga hantverkare. De var även kända för att ha de bästa priserna i området. Något som definitivt gjorde att de var extra intressanta. Med det sagt skulle de aldrig anlita någon av bara för att de var billiga då det kunde bli dyrt i längden. De kontaktade firman och fick bra tips om hur de skulle kunna bygga ut.

Det äldstes rum skulle ligga i utbyggnaden. Det skulle förberedas för en dörr som kunde sättas in när han blev större och ville ha mera privatliv. Men för nu skulle rummet endast ha en ingång från insidan. Det kändes tryggt då han fortfarande var så liten. De fick offert och ritningar på bygget som de godkände med det samma. Nu var det bara några månader kvar tills det extra rummet gick från fantasi till verklighet.

Hitta mer information om byggfirma i Haninge på denna webbsida: thorenentreprenad.se