Kategorier
Okategoriserade

Badrumsrenovering Stockholm – rätt hjälp är ett måste 

En badrumsrenovering i Stockholm är ett av de mest komplexa projekt man som privatperson kan ge sig i kast med. Det handlar om en renovering som sker i ett rum där vatten och fukt är naturliga inslag och där man måste dels använda sig av rätt material – men även ha kunskaper kring hur man förhindrar skador i framtiden. 

Det senare är långt ifrån enkelt och idag ser man att många försäkringsbolag börjat ställa högre krav i samband med att exempelvis fukt- och vattenskador anmäls. Vem har utfört arbetet med en badrumsrenovering i Stockholm och hur ser dokumentationen av arbetet ut? Saknas sådan så kan man hamna i en situation där försäkringen inte täcker kostnaderna. 

Många saker att tänka på 

Utöver detta så handlar det även om el och olika installationer där man som privatperson måste ta hjälp av en behörig elektriker. Planeringen kring en badrumsrenovering i Stockholm kommer att innehålla allt från val av material, design, val av interiör samt exempelvis att välja mellan olika hantverkare och ta in offerter från en mängd företag. Du som privatperson har, helt enkelt, ett stort projekt med en massa falluckor framför dig om du ska renovera ditt badrum. 

Ny tjänst underlättar din badrumsrenovering 

Det finns idag en tjänst som fungerat som en riktig game changer i detta. Det bästa av allt är att den också är gratis – för dig som beställare. Tjänsten innebär att du få professionell hjälp med din badrumsrenovering. 

Du får en kompis som tillsammans med dig planerar allt från val av material till design, som tar fram ritningar och som hjälper dig att kontakta hantverkare – och som då detta är gjort även fungerar lite som en projektledare. 

Betalningen sker av de hantverkare som anlitas för din badrumsrenovering i Stockholm och det är det som gör tjänsten så bra. Du får hjälp hela vägen och en trygg renovering i badrummet – till en kostnad av noll kronor.