Kategorier
Målning

Målare i Kungsbacka ser till att lokalerna är fräscha

Som hyresvärd har man ett ansvar för underhållet av sina lokaler. Då är det bra att kunna anlita en pålitlig och duktig målare i Kungsbacka när behovet uppstår.

Jörgen tittade ut över hustaken i Kungsbacka. Kyrkan låg mitt i centrum, eller det som en gång var centrum. Numera växer Kungsbacka så det knakar åt alla håll så ingen vet var centrum är längre. Det plingade till i mejlkorgen. Det var en hyresgäst som önskade ommålat i sin hall. Han suckade.

Det var inte ett onormalt önskemål alls. Jörgen försökte tillgodose de flesta önskemålen. Problemet var att han tidigare gjort allt sådant själv för att det var roligt. Nu förvaltade han både fler lägenheter och kontor så han hann inte med. Ena dagen var det en hyresgäst i Frillesås som ville ha målat. Dagen efter var det en tapetsering i Särö som gällde.

Målare med kunskap och erfarenhet

Jörgen hade insett att han behövde hitta en pålitlig firma med måleritjänster i Kungsbacka. En firma som kunde prioritera honom och hans lägenheter. Han visste att det fanns ett par firmor i stan som var duktiga men det fanns en som han tyckte stack ut lite. ”Goa gubbar”, som de säger i Göteborg.

Han bestämde sig för att kontakta dem och boka in dem för ett samtal och se om det kunde leda till ett samarbete. Det skulle lätta bördan för honom i firman. Målet var inte att konkurrera ut de stora hyresjättarna. Målet var att vara en trivsam hyresvärd som hyresgästerna kunde lita på.