Kategorier
Snickeri

Snickare i Stockholm gynnar sport

Vem är det som bygger enorma arenor och skapar läktare i trä på olika platser? Men det är inte bara i stora arenor som snickare i Stockholm gör skillnad.

Hemma hos familjen Nilsson sitter hela familjen runt köksbordet. De har familjeråd, något som är vanligt hemma hos dem. Där tar de många beslut tillsammans, som ett riktigt vinnarteam. Denna gång handlar det om att bygga en ny uteplats på baksidan av huset. Alla har skrivit upp önskemål som de nu diskuterar.

Det finns många gemensamma idéer som att det måste få plats med en stor grill och finnas läktare liknande trappsteg ner till gräsmattan. Mamma Kristin vill ha solstolar och markis. Barnen vill ha en pool men inser att det faktiskt är bättre om den står på gräsmattan. Till sist har de enats och kan kontakta en snickare.

Snickare öppnar spelen

Ett snickeriföretag i Stockholm kontaktas och kommer senare på besök. Hela familjen är med och visar hur de vill ha det och han skrattar åt deras engagemang. Idén är kul och han vill gärna hjälpa dem att få sin drömaltan. Bara drygt en månad senare står den klar och snickaren är inbjuden till invigningen.

Nedanför altanen har ett badmintonnät satts upp och spelordningen har förberetts. Det är pappa Erik och snickaren som är först ut. De andra sätter sig på den alldeles egna läktaren som snickaren byggt enligt deras önskningar. Den är perfekt. Mamma Kristin har lagt ut dynor och dukat upp med snacks och dryck. Nu kan spelen börja.