Kategorier
Renovering

När är det dags att renovera badrummet?

Kanske funderar du på om det är dags att renovera. Vilka är tydliga tecken på att det behövs? Renovera badrummet ger ett lyft och skapar trivsel. Det är en investering och kräver planering.

Du kanske har sett Lilla Lidingöbron växa fram och förundrats över hur lång tid det tar. Trots all planering så går dagarna, veckorna och månaderna. Precis så kan det tyvärr bli när det är dags att renovera hemma. Badrummet är ofta i centrum för renoveringar. Det går inte att komma ifrån att det är en fantastisk känsla att komma in i ett nyrenoverat badrum. Men vilka är de typiska tecknen på att det verkligen är dags?

Några vanliga tecken

Förutom tydligt synliga fuktskador och eventuell dålig lukt finns det andra tecken. Det lättaste vid större fel är att du anlitar någon som kan utföra en badrumsrenovering på Lidingö. Då kan proffsen inspektera omfattningen av skadorna. Andra tydliga tecken på att det är dags är att du märker att golvet börjar bli ojämnt och att det uppstår bubblor under våtrumstapeten. När det kommer till kakel och klinkers kan du börja märka att de släpper lite.

I fogarna kan du märka att det börjar spricka eller att fogen börjar lossna. Bor du på Lidingö är det lätt att hitta en firma som utför renoveringar. Badrum är lite luriga att renovera själv och kräver dessutom planering. För vissa saker som att dra om rör, och vissa installationer som värmegolv, kan kräva olika hantverkare med olika kompetenser.