Kategorier
Golv

Golvläggaren fixar ditt köksgolv

Mycket slits just i köket, där man lagar mat och tillbringar mycket tid vid spisen. Har man en gammal linoleummatta, kan man be en golvläggare byta ut den. Det finns fina material numera.

Går man in på en hemsida för golv häpnar man över hur många fina golvmaterial det finns. Utbudet är helt enormt och golven håller hög klass till ett vettigt pris. Du kan få golv i ditt hus i Stockholm som ser ut som gammaldags, hederlig parkett, men det är konstmaterial som har otroligt hög prestanda och hållbarhet. Vissa golv har en ljuddämpande undersida, och du kan bara välja och vraka. Bara kontakta en golvläggare i Stockholm, så sköter de allt det praktiska. Du får också proffstips på vad du kan välja.

Fuskande hyresgäster och hål i mattan

Man måste göra hela jobbet om man gör det själv. Några som skulle byta kyl och frys blev häpna när de skulle ta bort de gamla vitvarorna. Den tidigare hyresgästen hade bytt matta, men skurit ut ett hål där kyl och frys var. När man sedan bytte, var där ett stort hål där originalmattan lyste fram. Sådant är rent fusk och inget att rekommendera.

En riktig golvläggare flyttar förstås kyl och frys och lägger mattan på hela golvet. Det ska vara professionellt utfört, tycker i alla fall de flesta. Man byter inte köksmatta speciellt ofta, så man bör se till att det inte blir hafsigt. Anlita någon som kan sitt jobb, så får du också ett resultat som tål att synas i sömmarna.